środa, 27 listopada 2013

Makaron idealny i 2 grzechy główne jego przygotowania




Niniejszy przepis, należy traktować, nie jako klasyka gatunku, jakim jest na przykład sos ragu` ( sos boloński) carbonara,  sos arabiata, amatriciana, czy wiele innych sosów do makaronów o ustalonych przez tradycję składnikach, ale jako instruktaż przygotowania idealnego sosu do makaronu, w tym przypadku z użyciem owoców morza- głęboka woda !!


Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij  TUTAJ

9 komentarzy:

  1. Ach, moja mama robi doskonały sos do spaghetti z krewetek, aż zgłodniałam :) bardzo przydatny i zgrabnie napisany tekst!

    OdpowiedzUsuń
  2. chętnie zjadłabym taki makaron:)

    OdpowiedzUsuń
  3. ja też zgłodniałam od tego czytania i oglądania:D kocham makaron w takim wydaniu!

    OdpowiedzUsuń
  4. Chciałabym spróbować, może bym się przekonała.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. grunt to pozytywne nastawienie i trochę wiedzy.

      Pozdrawiamy serdecznie
      Tapenda

      Usuń
  5. Uwielbiam owoce morza! Na ryneczku w sobotę wybór duuuużyyyyyy, już się nie mogę doczekać :-D

    OdpowiedzUsuń
  6. O tak, wspaniała instrukcja:-) A danie, whm...- PYCHA!;-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Dziękujemy za odwiedziny na naszym blogu.

    Pozdrawiamy serdecznie
    Tapenda

    OdpowiedzUsuń