wtorek, 23 grudnia 2014

Filetowanie Karpia



Wybrałam się kupić karpia. Celowo wybrałam mały sklepik, gdzyż jak przewidywłam będzie czas oraz osoba z którą będzie można porozmawiać. Przed sklepikiem ustawiła się długa kolejka. Sami przystojni faceci. Czas miło upływał. Kiedy w końcu przyszła moja kolej, nie dałam się tak od razu spławić. Sprzedawcy ryb zadałam pytania, z odpowiedziami się dzielę.



Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij   TUTAJ



Składniki:
  • karp- 1 sztuka

5 komentarzy:

  1. Perfekcyjna, jak zwykle instrukcja:-) Na razie mój tata zajmuje się karpiami od początku do końca. Mi zostają chleby, pierogi i uszka:-)
    Dziewczyny, zdrowych, radosnych i magicznych Świąt dla Was i Waszych bliskich!:-)

    OdpowiedzUsuń
  2. Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia laseczki :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. dobrze wiedzieć takie rzeczy:)
    Zdrowych, radosnych pełnych magii Świąt!:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Radosnych, pełnych prawdziwej magii Świąt Bożego Narodzenia ! Pozdrawiam świątecznie - M.

    OdpowiedzUsuń
  5. Dziewczyny - zycze Wam wspanialych swiat Bozego Narodzenia, duzo radosci, usmiechow i pomyslnosci ! Buziaki.

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...