wtorek, 13 stycznia 2015

Żeberka w Sosie Pomidorowym





Zapraszamy na ucztę z żeberek w sosie pomidorowym. Przepis na żeberka w sosie pomidorowym nie jest trudny. Najważniejszym jest zdobyć przynajmniej dwa paski chudych żeberek i można zaczynać wielkie gotowanie.



Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij   TUTAJ
   

Składniki:

  • żeberka wieprzowe- 1,5 kg
  • pomidory bez skórki- 400 g ( 1 puszka)
  • cebula- 1 sztuka
  • czosnek- 3 ząbki
  • wywar mięsny- 200 ml
  • liście laurowe- 3 sztuki
  • woda - wg potrzeb
  • wino- 100 ml
  • sól i czarny mielony pieprz- do smaku
  • olej- wg potrzeb

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...