czwartek, 22 marca 2012

Faszerowane Cukinie

Za każdym razem, kiedy widzę cukinie, świeże, nieduże- trudno jest mi przejść obok nich obojętnie. Kupuję, a potem decyduję jak je wykorzystam. Poniżej danie, dla którego inspiracją był przepis Tessy Capponii: faszerowane cukinie Antoniny.






Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij   TUTAJ









4 komentarze:

  1. Zupelnie sie nie dziwie, ze tak cie ciagnie do cukinii - mam tak samo :) Wspanialy pomysl na pachnaca latem kolacje.

    OdpowiedzUsuń
  2. pięknie się prezentują w oprawie czerwonej. ach, naprawdę kuszące, ponętne danie.
    i niesamowicie wakacyjne. widzę, że za wszelką cenę starasz się zbliżyć już do lata ;]

    OdpowiedzUsuń
  3. za wszelka cenę, to może nie, ale dobrze, żeby lato już przyszło, a znim kwiaty cukinii :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Cukinia chodzi za mną już bardzo długo, chyba muszę skorzystać z tego przepisu :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...