Niniejszy przepis, należy traktować, nie jako klasyka gatunku, jakim jest na przykład sos ragu` ( sos boloński) carbonara, sos arabiata, amatriciana, czy wiele innych sosów do makaronów o ustalonych przez tradycję składnikach, ale jako instruktaż przygotowania idealnego sosu do makaronu, w tym przypadku z użyciem owoców morza- głęboka woda !!
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl
Aby przejść do całego przepisu. Kliknij TUTAJ
Ach, moja mama robi doskonały sos do spaghetti z krewetek, aż zgłodniałam :) bardzo przydatny i zgrabnie napisany tekst!
OdpowiedzUsuńchętnie zjadłabym taki makaron:)
OdpowiedzUsuńTaki lubię! Zrobię sobie!
OdpowiedzUsuńja też zgłodniałam od tego czytania i oglądania:D kocham makaron w takim wydaniu!
OdpowiedzUsuńChciałabym spróbować, może bym się przekonała.
OdpowiedzUsuńgrunt to pozytywne nastawienie i trochę wiedzy.
UsuńPozdrawiamy serdecznie
Tapenda
Uwielbiam owoce morza! Na ryneczku w sobotę wybór duuuużyyyyyy, już się nie mogę doczekać :-D
OdpowiedzUsuńO tak, wspaniała instrukcja:-) A danie, whm...- PYCHA!;-)
OdpowiedzUsuńDziękujemy za odwiedziny na naszym blogu.
OdpowiedzUsuńPozdrawiamy serdecznie
Tapenda