Pieczarki na przystawkę do obiadu lub kolacji, to bardzo smaczny dodatek, przynajmniej dla tych osób, które lubią pieczarki. Zaletą naszego przepisu jest to, że przystawkę wykonuje się ekstremalnie szybko, ekstremalnie łatwo i dodatkowo nie kombinujemy z ilością składników farszu tak, aby farsz nie stanowił konkurencji zarówno dla samych grzybów oraz dla dania głównego.
Przepisy, wykonane krok po kroku, zostały przeniesione
na nową stronę. Kliknij TUTAJ, aby przejść do całego przepisu.
Składniki:
- pieczarki- ilość wg potrzeb
- tarta bułka- ilość wg potrzeb
- oliwa- ilość wg potrzeb
- czosnek- 2 ząbki lub wg potrzeb
- natka pietruszki- ilość wg potrzeb
- tymianek- 3 gałązki lub wg potrzeb
- sól i czarny mielony pieprz do smaku
Zapomniałam jakie to dobre :) Pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńczemu ja nigdy takich nie robiłam?:D wydawały się się za trudne:D:D:D:D dzięki za dokładną instrukcję, skuszę sie:D
OdpowiedzUsuńPycha:)
OdpowiedzUsuńO proszę jak prosto i pysznie:-) To lubię:-) Pozdrawiam Was serdecznie:-)
OdpowiedzUsuńLOVE takie pieczarki ;D
OdpowiedzUsuńPozdrawiam!!!
Bardzo lubię pieczarki i dodaje je do różnych dań. Robiłam faszerowane mięsem, ale takich jeszcze nie. Super propozycja :-)
OdpowiedzUsuń