czwartek, 26 czerwca 2014

Pieczarki Faszerowane Ekspresowo



Pieczarki na przystawkę do obiadu lub kolacji, to bardzo smaczny dodatek, przynajmniej dla tych osób, które lubią pieczarki. Zaletą naszego przepisu jest to, że przystawkę wykonuje się ekstremalnie szybko, ekstremalnie łatwo i dodatkowo nie kombinujemy z ilością składników farszu tak, aby farsz nie stanowił konkurencji zarówno dla samych grzybów oraz dla dania głównego. 

Przepisy, wykonane krok po kroku, zostały przeniesione na nową stronę.  Kliknij TUTAJ, aby przejść do całego przepisu. 


Składniki:
  • pieczarki- ilość wg potrzeb
  • tarta bułka- ilość wg potrzeb
  • oliwa- ilość wg potrzeb
  • czosnek- 2 ząbki lub wg potrzeb
  • natka pietruszki- ilość wg potrzeb
  • tymianek- 3 gałązki lub wg potrzeb
  • sól i czarny mielony pieprz do smaku

6 komentarzy:

  1. Zapomniałam jakie to dobre :) Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  2. czemu ja nigdy takich nie robiłam?:D wydawały się się za trudne:D:D:D:D dzięki za dokładną instrukcję, skuszę sie:D

    OdpowiedzUsuń
  3. O proszę jak prosto i pysznie:-) To lubię:-) Pozdrawiam Was serdecznie:-)

    OdpowiedzUsuń
  4. LOVE takie pieczarki ;D
    Pozdrawiam!!!

    OdpowiedzUsuń
  5. Bardzo lubię pieczarki i dodaje je do różnych dań. Robiłam faszerowane mięsem, ale takich jeszcze nie. Super propozycja :-)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...