Kiedy zabieram się za przygotowanie dania rybnego moja głowa zaczyna pracować na najwyższych obrotach. W kwestii ryb jestem naprawdę wybredna, a z biegiem czasu poprzeczka ciągle się jeszcze podnosi, co oznacza, że nie kupię byle czego "rybnego", ale też byle czego nie sprzedam. Gwarancja Tapendy.
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę
Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij TUTAJ
Składniki:
- łosoś- 2 sztuki
- cytryna- 1 sztuka
- szałwia, rozmaryn, tymianek- 1-2 głązki, świeży lub mrożony.
- oliwa EV- kilka łyżek, wg potrzeb
- sól - do smaku
- czarny mielony pieprz- do smaku
- czerwony pieprz- pół łyżeczki
świetnie się prezentuje na talerzu:) Na pewno jest bardzo smaczny:)
OdpowiedzUsuńFantastycznie, pyszny widok! Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńWygląda po prostu zjawiskowo:-)
OdpowiedzUsuńtak tak tak:) moja bajeczka... achhhhhhhhhhhh
OdpowiedzUsuńPiękny łosoś, mniam!
OdpowiedzUsuńŚwietnie wygląda, mój mąż przepada za łososiem, dobrze że tego nie widzi bo jutro musiałabym od razu zrobić takiego :)
OdpowiedzUsuń