sobota, 3 marca 2012

Mój ulubiony przepis na filety z kurczaka



Wystarczy kilka rozbitych piersi z kurczaka, upiec z obu stron na mocno rozgrzanej żeliwnej patelni do grilla. Dodać sól i pieprz do smaku. Pieczenie jest beztłuszczowe i przebiega bardzo szybko, dlatego sos do dania należy przygotowywać równocześnie. 
 
Wyjątkowy smak dania uzyskuje się dzięki sosowi, jest to nasz autorski przepis. 



Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij   TUTAJ

4 komentarze:

  1. Świetne połączenie przypraw w sosie, a całość jest bardzo prosta i za pewne pyszna :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nikt nie narzekał:) Polecamy i pozdrawiamy
      Tapenda

      Usuń
  2. zdjecia bardzo apetyczne, tylko twoje brzydkie palce zaburzają znacząco ich estetykę.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. No cóż, każdemu się nie wygodzi :)

      Pozdrawiamy serdecznie
      Tapenda

      Usuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...