Wystarczy kilka rozbitych piersi z kurczaka, upiec z obu stron na mocno rozgrzanej żeliwnej patelni do grilla. Dodać sól i pieprz do smaku. Pieczenie jest beztłuszczowe i przebiega bardzo szybko, dlatego sos do dania należy przygotowywać równocześnie.
Wyjątkowy smak dania uzyskuje się dzięki sosowi, jest to nasz autorski przepis.
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl
Aby przejść do całego przepisu. Kliknij
TUTAJ
Świetne połączenie przypraw w sosie, a całość jest bardzo prosta i za pewne pyszna :)
OdpowiedzUsuńNikt nie narzekał:) Polecamy i pozdrawiamy
UsuńTapenda
zdjecia bardzo apetyczne, tylko twoje brzydkie palce zaburzają znacząco ich estetykę.
OdpowiedzUsuńNo cóż, każdemu się nie wygodzi :)
UsuńPozdrawiamy serdecznie
Tapenda