O wyjątkowości
dania nie przesądza ilość składników, ale ich dobór. Danie tak proste, co sprawia, że nie podaje się go w restauracjach. Ten wyjątkowy luksus jest zarezerwowany na
domowe kolacje z obowiązkowym, w tym przypadku, kieliszkiem czerwonego wina.
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl
Aby przejść do całego przepisu. Kliknij
TUTAJ
Uwielbiam to spaghetti. Czasami najprostsze potrawy są najlepsze.
OdpowiedzUsuńBardzo lubię...
OdpowiedzUsuńZazwyczaj rozpuszczam masło na patelni, wtedy pokrywa równomiernie cały makaron.
Być może przy dużej ilości spaghetti, uprzednie rozpuszczanie masła na patelni może być korzystniejszym. Każdy sposób jest dobry, który prowadzi do celu.
UsuńPozdrawiamy Tapenda
Takie proste a na pewno pyszne:)
OdpowiedzUsuńWspaniałe :)
OdpowiedzUsuńPyszności!
OdpowiedzUsuńTo prawda, że wcale nie liczba składników i ich wyszukaność stanowi o smaku potrawy.
Zrobię to spaghetti dziś na kolację, bo mam wszystkie potrzebne ingrediencje w domu;-)
Dziękuję za inspirację,
Edith
danie proste i przepyszne :)
OdpowiedzUsuńbardzo nam smakowało.....................
OdpowiedzUsuńJuż kilka razy próbowałam zrobić takie proste (i pyszne!) danie, ale zawsze coś dodatkowego mi wpadnie, a to oliwki, jakieś mięsko, czosnek, pomidory - bo przecież leżą i nie powinny się zmarnować. Muszę kiedyś wymieść lodówkę i wtedy na pewno mi się uda - wygląda smakowicie :)
OdpowiedzUsuńSympatyczny wpis. Sama się do siebie śmieję. nie jesteś osamotniona w walce z wrzucaniem do gara rzeczy zbędnych
UsuńPozdrawiamy Tapenda
prosto, pysznie....
OdpowiedzUsuńDziękujemy za odwiedzenie naszej strony i fajne komentarze. Cieszymy się również, że możemy wpływać na wasze menu :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiamy Tapenda
To danie jest przepyszne, robię je jako szybką i rozpieszczającą obiado-kolację :-)
OdpowiedzUsuńRzeczywiście na szybko:) ja miałam spaghetti z masłem czosnkowym, tuńczykiem i dymką,
OdpowiedzUsuń