Przychodzi w końcu ten dzień w tygodniu, kiedy przyrządza się u nas makaron. Oczywistym jest, kto z naszej
dwójki bardziej się niecierpliwi. Przeważnie, tego dnia ja nie mam co w
kuchni robić, Franco się rządzi; przejdę
od czasu do czasu, rzucę okiem, fotkę pstryknę, zastawię stół i czekam...
Dziś orecchiette z owocami morza. Wybór pasty to często kwestia indywidualnych upodobań, choć orecchiette w tym połączeniu naprawdę świetnie wypadają.
Owoce morza są wa naszym domu bardzo popularne, podobnie jak ryby. Ich dostępność na rynku jest dość spora, niestety dotyczy to tylko mrożonek. Nie narzekamy, że twarde, gumowate itp. Przy odrobinie cierpliwości można zrobić sos, całkiem całkiem ...o stopniu miękkości, który nie pozostawia marginesu do narzekań żadnym malkontentom J Bardzo ważnym składnikiem dań wykorzystującym mrożone owoce morza jest w naszej opinii, anchois. To ono wydobywa przyjemny morski zapach potrawy.
Owoce morza są wa naszym domu bardzo popularne, podobnie jak ryby. Ich dostępność na rynku jest dość spora, niestety dotyczy to tylko mrożonek. Nie narzekamy, że twarde, gumowate itp. Przy odrobinie cierpliwości można zrobić sos, całkiem całkiem ...o stopniu miękkości, który nie pozostawia marginesu do narzekań żadnym malkontentom J Bardzo ważnym składnikiem dań wykorzystującym mrożone owoce morza jest w naszej opinii, anchois. To ono wydobywa przyjemny morski zapach potrawy.
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl
Aby przejść do całego przepisu. Kliknij
TUTAJ
Jakie to pyszne!
OdpowiedzUsuńU mnie wszystko co pływa omijane jest szerokim łukiem. Dopiero kiedy odwiedzam rodzinę mogę przygotować coś z ryb lub owoców morza
OdpowiedzUsuńWprosilabym sie na taki makaron, bo jestem wielka amatorka owocow morza.
OdpowiedzUsuńA ja bym nie odmówiła :)
OdpowiedzUsuń