Święta Wielkanocne bez białej kiełbasy ?
Tego nie można sobie wyobrazić !
Teraz trudno będzie nam sobie wyobrazić święta bez
domowej kiełbasy.
Skorzystałyśmy z receptury Leśnego Zakątka.
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl
Aby przejść do całego przepisu. Kliknij
TUTAJ
Znakomicie! Podziwiam!
OdpowiedzUsuńTo ja wykorzystam wasze mięsko do kiełbasy i zagotuję w słoikach:-) Niestety u nas w domu nie je się białej kiełbasy - mąż z pracy zawodowej ma złe skojarzenia i przeniósł to na rodzinę;-( Nikt jej już nie ruszy..
OdpowiedzUsuńPozdrawiam przedświątecznie:-)
Marzenka, tych kupnych to my już też nie ruszamy.
UsuńCiągle coś w nich znajdowałyśmy ;)
Pozdrawiamy serdecznie
Tapenda
Ha, ha - ale on ma zupełnie inne skojarzenia;-) Pracuje w technice kryminalistycznej;-)
Usuńha ha, nie wypada, więc nie odpowiadaj, ale my już zawsze będziemy sobie fantazjować na temat białej kiełbasy i serialii kryminalnych !!
UsuńPozdrawiamy serdecznie
Tapenda
achhh coś wspaniałego! podziwiam za ta domową kiełbaskę, ja jeszcze nie miałam odwagi sama przygotować;)
OdpowiedzUsuńAntenka, to przecież jak zrobienie kotleta mielonego, tylko w większej zapewne ilości :D
UsuńPozdrawiamy serdecznie
Tapenda
Poproszę 2 do żurku:-). Są idealne!
OdpowiedzUsuńone wpasują się we wszsytko ! :)
UsuńPozdrawiamy serdecznie
Tapenda
mniam, pysznie to u was wygląda!! uwielbiam w domu robione kiełbasy... pychotki! pozdrawiam dziewczyny i życzę smacznych, słonecznych i pogodnych świąt! :D basia.
OdpowiedzUsuńNawzajem !
UsuńPysznie jak u Ciebie. Będziemy wpadać !
Pozdrawiamy serdecznie
Tapenda
U nas będzie bez kiełbasy ;-( ale, zmobilizowałyście mnie do zakasania rękawów i samodzielnego zrobienia, tylko muszę wyszperać gdzieś porządne mięsko (i schować, żeby nikt mi nie podżarł).
OdpowiedzUsuńWiosennych Świąt!
Pozdrowionka od dybki
nie mów, gdzie schowałaś, my tylko " filujemy" na takie informacje !! ;)- ciąglę głodne jesteśmy !
UsuńPozdrawiamy serdecznie
Tapenda