Uzależniająca
przekąska, tak samo pyszna zaraz po wyjęciu z piekarnika, jak i na zimo.
Polecamy
Składniki:
-
1
rulon gotowego ciasta francuskiego
-
1
opakowanie sera ricotta ( 250
g)
-
szpinak,
świeży lub mrożony ( w liściach lub siekany) ok. 2-3 łyżki
-
1
jajko
-
3-4
plastry dowolnej szynki
-
gałka
muszkatołowa – do smaku
-
1
ząbek czosnku
-
Sól
i czarny mielony pieprz do smaku
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl
Aby przejść do całego przepisu. Kliknij TUTAJ
Kasiu, z nieba mi spadłaś. W piątek mam gości i na przystawkę takie cudo zrobię:-))
OdpowiedzUsuńWidać, że uzależnia! Pycha!
OdpowiedzUsuńz takim nadzieniem musiało smakować:D
OdpowiedzUsuńJak ładnie wygląda, szkoda zjadać. ;)
OdpowiedzUsuńMozna zjadać z zamkniętymi oczami ;-) i otworzyć dopiero jak już nic nie zostanie :D
UsuńWspaniałości! Żaden mistrz fryzjerski się do Waszego warkocza nie umywa :-P
OdpowiedzUsuńSerdeczne pozdrowionka!
No to, to lubię!
OdpowiedzUsuńUlubiona potrawa mojej córci. Ale ja tak nie zawijałam ciasta. Cudo! Musze się nauczyć:)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam wiosennie!!!!
Przepis baaaaardzo polecamy; dziękujemy, że do nas wpadliście !
OdpowiedzUsuńPozdrawiamy serdecznie
Tapenda