środa, 5 czerwca 2013

Kremowy Ser Panierowany




Ten przepis realizowałyśmy na naszym Fanpage-u na facebook-u 2 tygodnie temu w cyklu "Kochamy Piątki- Gotujemy na żywo" :D

Bardzo proste danie i wyjątkowo smaczne. Do jego przygotowania wystarczy ulubiony ser pleśniowy i trzy  dodatkowe składniki. Polecamy na kolację w akompaniamencie kieliszka czerwonego wina. 

Składniki:
  • ser pleśniowy
  • bułka tarta 
  • 1 jajko
  • olej do smażenia

Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij TUTAJ

10 komentarzy:

  1. Znamy i lubimy, chociaż kaloryczność nas powala:)

    OdpowiedzUsuń
  2. To moje comfort food, po prostu :) Uwielbiam ten gorący, ciągnący się ser!

    OdpowiedzUsuń
  3. U mnie obowiązkowo z dżemem z czarnej porzeczki :) Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. klasycznie z żurawiną, to też polecany przez nas duecik !

      Pozdrawiamy serdecznie

      Tapenda

      Usuń
  4. Moja znajoma robi właśnie panierowany ser w bułce. Ja jeszcze nie robiłam i to chyba błąd! zdecydowanie szybko muszę nadrobić straty:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Koniecznie ! :)

      Pozdrawiamy serdecznie

      Tapenda

      Usuń
  5. achhhh jak ja lubię taki smażony serek:) chrupiąca skórka i płynny środek:)

    OdpowiedzUsuń
  6. A w Czechach koniecznie z tatarską omaczką:-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Lubię tak podany camembert choć posypuje go jeszcze listkami świeżego tymianku przed bułka tarta.... Problemem sa tylko kalorie!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...