Ten przepis realizowałyśmy na naszym Fanpage-u na facebook-u 2 tygodnie temu w cyklu "Kochamy Piątki- Gotujemy na żywo" :D
Bardzo proste danie i wyjątkowo smaczne. Do jego przygotowania wystarczy ulubiony ser pleśniowy i trzy dodatkowe składniki. Polecamy na kolację w akompaniamencie kieliszka czerwonego wina.
Składniki:
- ser pleśniowy
- bułka tarta
- 1 jajko
- olej do smażenia
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl
Aby przejść do całego przepisu. Kliknij TUTAJ
Znamy i lubimy, chociaż kaloryczność nas powala:)
OdpowiedzUsuńTo moje comfort food, po prostu :) Uwielbiam ten gorący, ciągnący się ser!
OdpowiedzUsuńU mnie obowiązkowo z dżemem z czarnej porzeczki :) Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńklasycznie z żurawiną, to też polecany przez nas duecik !
UsuńPozdrawiamy serdecznie
Tapenda
achhhh jak ja lubię taki smażony serek:) chrupiąca skórka i płynny środek:)
OdpowiedzUsuńKoniecznie ! :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiamy serdecznie
Tapenda
A w Czechach koniecznie z tatarską omaczką:-)
OdpowiedzUsuńLubię tak podany camembert choć posypuje go jeszcze listkami świeżego tymianku przed bułka tarta.... Problemem sa tylko kalorie!
OdpowiedzUsuńTak prosto i pysznie !
OdpowiedzUsuńSer w bułce tartej jest strasznie dobry
OdpowiedzUsuń