piątek, 8 sierpnia 2014

Ryba z Grilla




Nie zawsze musi być tak, że aby zjeść rybę z grilla musimy od razu rozpalać grilla. Aby przygotować rybę grillowaną można użyć patelni do grillowania. Efekt naprawdę jest wyśmienity i co należy podkreślić to w porównaniu z tradycyjnym grillowaniem, potrzebne jest znaczenie mniej czasu.


Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij TUTAJ


Składniki:
  • ryba- 1 sztuka
  • tarta bułka- 2 łyżki lub wg potrzeb
  • oliwa EV- 2 łyżki lub wg potrzeb
  • sól morka- szczypta
  • natka pieruszki- 1 łyżeczka
  • czarny mielony pieprz- do smaku
  • cytyna- 1/4 sztuki
  • rozmaryn - 2 gałązki, świeży lub mrożony

4 komentarze:

  1. No piękna pyszna rybcia :) Czy to dorada?
    Serdeczności!!!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak to jest dorada, ale w ten sposób można zrobić praktycznie każdy ulubiony gatunek ryby.

      Pozdrawiam Kasia

      Usuń
  2. ale pieknie upichcona rybka:) Pożeram ją samym wzrokiem:) mniammmm

    OdpowiedzUsuń
  3. Drogie Panie! Uwielbiam Wasze przepisy :) Wszystko takie apetyczne i piękne :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...