Przygotowanie ryby na grillu nie jest w ogóle skomplikowane. Grillowanie ryb, to najłatwiejszy sposób obróbki ryb, który z powodzeniem można wykonać w warunkach domowych, bez potrzeby rozpalania ogrodowego grilla. Co więcej grillowanie w domu jest zawsze szybsze, nie wspominając że sprzątania jest o 100% mniej. Wartością dodaną jest również to, że w domowej kuchni rybę można ugrillować o każdej porze roku.
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl
Aby przejść do całego przepisu. Kliknij TUTAJ
Składniki:
- dorada- 1 sztuka
- oliwa EV- 1 łyżka
- czosnek- 2 ząbki
- rozmaryn świeży lub mrożony- 5 gałązek
- sól morska- 1/4 łyżeczki
- cytryna- kilka kropli
biorę ją na kolację:) kocham takie rybki:)
OdpowiedzUsuńUwielbiam grillowane rybki! Ta musi smakować wyśmienicie, po mistrzowsku!
OdpowiedzUsuńBardzo pysznie wygląda ta dorada :)
OdpowiedzUsuńPrezentuje się bardzo pysznie :)
OdpowiedzUsuńsmakowia rybka
OdpowiedzUsuńI mam ochotę na taką rybke:) Jesteś Kasiu mistrzynią ryb dla mnie :) z wypiekami na twarzy śledzę każdą rybkę na Twojej patelni:)
OdpowiedzUsuń