W cyklu naszych przepisów technicznych przedstawiamy procedurę wykonania medalionów z łososia. Ten sposób przygotowania łososia ma bardzo duży potencjał, szczególnie do przygotowania popularnego łososia w postaci steków/ medalionów, zarówno pieczonych i smażonych. Nie jest również tajemnicą, że tak spreparowana procja łososia, prezentuje się naprawdę bardzo atrakcyjnie na talerzu. Zamknijcie oczy i spróbujcie sobie to zwizualizować :)
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę
Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij TUTAJ
Składniki:
- dzwonki z łososia- ilość wg potrzeb
Bardzo elegancko to wychodzi :)
OdpowiedzUsuńwow, ale efekt:)
OdpowiedzUsuńŚwietne i jak zwykle perfekcyjnie pokazane ! Na pewno spróbuję :)
OdpowiedzUsuńświetny pomysł, na pewno wykorzystam gdy będę następnym razem robić łososia:)
OdpowiedzUsuń