środa, 26 listopada 2014

Jak Zrobić Medaliony z Łososia



W cyklu naszych przepisów technicznych przedstawiamy procedurę wykonania medalionów z łososia. Ten sposób przygotowania łososia ma bardzo duży potencjał, szczególnie do przygotowania popularnego łososia w postaci steków/ medalionów, zarówno pieczonych i smażonych. Nie jest również tajemnicą, że tak spreparowana procja łososia, prezentuje się naprawdę bardzo atrakcyjnie na talerzu. Zamknijcie oczy i spróbujcie sobie to zwizualizować :) 

Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij TUTAJ


Składniki:
  • dzwonki z łososia- ilość wg potrzeb

4 komentarze:

  1. Bardzo elegancko to wychodzi :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetne i jak zwykle perfekcyjnie pokazane ! Na pewno spróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
  3. świetny pomysł, na pewno wykorzystam gdy będę następnym razem robić łososia:)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...