poniedziałek, 27 lutego 2012

Tagliatelle w sosie z prawdziwków

Franco mi nie wierzył, że suche grzyby można rewitalizować. Oczywiście metoda gorącej wody nie jest doskonała i nie udaje mi się wyczarować całego lasu pełnego świeżych prawdziwków, ale jest na tyle zadawalająca, że danie jest pachnące i bardzo smaczne.



Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij TUTAJ
  



5 komentarzy:

  1. Provate, gusto supremo, come dico sempre " Cotto e Divorato "

    OdpowiedzUsuń
  2. Wygląda bardzo smacznie! Fakt, że nie robiłam makaronu z suszonymi grzybami, dzięki za inspirację!

    OdpowiedzUsuń
  3. Moje nozdrza poczuły cudny zapach jesiennych spacerów po lesie:)

    OdpowiedzUsuń
  4. grzybowe tagliatelle - uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  5. dobrze wyczuliście, grzyby są!!!
    Pozdrawiamy i dziękujemy za odwiedzenie naszego bloga :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...