Zupę rybną można praktycznie zrobić z każdego rodzaju ryb
z dodatkiem, lub nie, owoców morza.
Jedyna zasadą jest to, aby jako pierwsze gotować te gatunki, które tego
najbardziej wymagają. Na sam koniec pozostawić te najbardziej delikatne.
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl
Aby przejść do całego przepisu. Kliknij
TUTAJ
Ale smaki :)
OdpowiedzUsuńRewelacja!
OdpowiedzUsuńFantastyczne! Szkoda, ze Mezczyzna za rybami nie przepada...
OdpowiedzUsuńkocham takie specjały :)
OdpowiedzUsuńHmm, hmm, hmm, jakie pyszne danie!
OdpowiedzUsuńToż to bardzo wykwintna zupa! No pyszota normalnie...i białe wine do tego! :)
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo aptyecznie. Pozdrawiam serdecznie.
OdpowiedzUsuńOdkąd tylko pamiętam to zawsze lubiłem jeść zupy rybne i jestem przekonany, że jest to bardzo fajne danie. Również bardzo chętnie jadam łososia wędzonego o smaku paprykowym https://mowisalmon.pl/produkty/mowi-losos-wedzony-na-goraco-o-smaku-paprykowym/ i muszę przyznać, ze dla mnie jest to doskonałe rozwiązanie.
OdpowiedzUsuń