czwartek, 10 maja 2012

„Zupa” Rybna


Zupę rybną można praktycznie zrobić z każdego rodzaju ryb z dodatkiem, lub nie,  owoców morza. Jedyna zasadą jest to, aby jako pierwsze gotować te gatunki, które tego najbardziej wymagają. Na sam koniec pozostawić te najbardziej delikatne. 




Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij   TUTAJ

8 komentarzy:

  1. Fantastyczne! Szkoda, ze Mezczyzna za rybami nie przepada...

    OdpowiedzUsuń
  2. Hmm, hmm, hmm, jakie pyszne danie!

    OdpowiedzUsuń
  3. Toż to bardzo wykwintna zupa! No pyszota normalnie...i białe wine do tego! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wygląda bardzo aptyecznie. Pozdrawiam serdecznie.

    OdpowiedzUsuń
  5. Odkąd tylko pamiętam to zawsze lubiłem jeść zupy rybne i jestem przekonany, że jest to bardzo fajne danie. Również bardzo chętnie jadam łososia wędzonego o smaku paprykowym https://mowisalmon.pl/produkty/mowi-losos-wedzony-na-goraco-o-smaku-paprykowym/ i muszę przyznać, ze dla mnie jest to doskonałe rozwiązanie.

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...