piątek, 14 września 2012

Bar w Papilotach z Prawdziwkami





Ryby i grzyby, to połączenie zaskakujące, ale tylko dla tych osób, które nigdy nie odważyły się na wypróbowanie przepisu z kategorii o wszystko mówiącej nazwie " Morze i Góry" 

Trudno oprotestować taką kompozycję, jeśli zważymy, że składa się ona z wyśmienitych składników: ryby morskiej ( labraks czy dorata) oraz z najszlachetniejszego z grzybów, czyli prawdziwka. Każdy składnik z osobna przyprawia o zawrót głowy, a w duecie tworzy piękny slow food. 


Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij   TUTAJ

7 komentarzy:

  1. Wspaniałe danie, tylko skąd ja mam wziąć prawdziwki? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ivka, prawdziwki winnaś dostać w dobrych delikatestach lub w sieciach handlowych typu Makro czy Selgros :)

      Pozdrawiamy serdecznie

      Tapenda

      Usuń
  2. Wspaniale! Zebym tylko mogla gdzies dorwac prawdziwki - tutaj nic, tylko pieczarki i pieczarki...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. z pieczarkami to danie, to zupełenie inna planeta. Niestety :(

      Pozdrawiamy serdecznie

      Tapenda



      Usuń
  3. danie znakomite dzieki za pomysl

    OdpowiedzUsuń
  4. zoja napisała wyzej

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zoja, satysfakcja gwarantowana.
      przetestowane wielokrotnie ! :D

      Pozdrawiamy serdecznie
      Tapenda

      Usuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...