środa, 12 czerwca 2013

Bruschetta Caprese






Właściwie należało by napisać bruschetta, caprese i... pizza- bez pieczenia.

Wyśmienite składniki, w ilościach według  potrzeb.  Zapach potrawy już w czasie przygotowywania przyprawia o obłęd. Satysfakcja gwrantowana.


Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij  TUTAJ

11 komentarzy:

  1. Jakie cuuuudne, aż szkoda zjeść ;D

    OdpowiedzUsuń
  2. ale kusicie!:) pięknie się prezentują, rzeczywiście aż szkoda je pochłonąć:) nic tylko patrzeć i zachwycać się kolorkami:)
    Pozdrawiam cieplutko!

    OdpowiedzUsuń
  3. Pychotka! To połączenie zawsze się sprawdza! Pozdrawiam Was!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. My również pozdrawiamy :)

      Pozdrawiamu serdecznie

      Tapenda

      Usuń
  4. Mega wypas!Wina nalejcie i zostaję :)

    Z pozdrowieniami,

    Agata

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. spox, tego akurat u nas dostatek, ha ha

      P.S dlatego taki dobry humor mamy ;)

      Pozdrawiamu serdecznie

      Tapenda

      Usuń
  5. O jak ja uwielbiam taką bruschette :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Wyglądają tak apetycznie...

    OdpowiedzUsuń
  7. Dziękujemy, że do nas wpadliście

    Pozdrawiamu serdecznie

    Tapenda

    OdpowiedzUsuń
  8. nareszcie "chleb z pomidorem" - wersja tapendowa :)
    dzis wieczorkiem do filmiku :)
    kupilam skrzynke pomidorkow malych na targu :)
    Dorota

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...