Sos przygotowywałyśmy na naszym Fanpage-u w cyklu „Kochamy
piątki, gotujemy na żywo”. Nazwę zaproponowała MiszMasz Marge. Nazwę
zaakceptowałyśmy. Sos zrobiony jest zgodnie ze sztuką. Spore doznanie
kulinarne.
Składniki: *
- 1 cebula
- 150 ml czerwonego wina
- ok. 5 łyżek oliwy EV
- puszka pomidorów bez skórki
- łyżka koncentratu pomidorowego
- woda, wg potrzeb
- sól i pieprz do smaku
*ilość średni na 4 porcje.
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl
Aby przejść do całego przepisu. Kliknij
TUTAJ
o ja, ale pyszne zdjęcia! super, że są też krok po kroku. mniam, aż się głodna zrobiłam, choć już po śniadaniu jestem!
OdpowiedzUsuńpozdrawiam!
Cieszymy się, że Ci się podoba !
UsuńPozdrawiamy serdecznie
Tapenda