Podział tuszki królika. W ofercie handlowej sklepów znajdują się tuszki królika bez podrobów, szyi i głowy. Do ostatecznego podziału tuszki wystarczy deska do krojenia, ostry nóż i młotek kuchenny przede wszystkim pomocny przy podziale tułowia.
Zapraszamy na instrukcję.
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl
Aby przejść do całego przepisu. Kliknij TUTAJ
Super lekcja :)
OdpowiedzUsuńBardzo ciekawy poradnik. Ja nigdy nie robiłam królika i chyba nie będę robić, ale dzięki :)
OdpowiedzUsuńCiekawa lekcja ;-)
OdpowiedzUsuńSuper rozporcjowany:-)
OdpowiedzUsuńKrólik króluje :)...pyszne, delikatne mięsko.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam!
haaa zawsze mam z tym problem, dlatego dzielenie królika zostawiam mężowi;)
OdpowiedzUsuńKrólika kroi moj r zeznik jesli go kupuje ale fajnie, ze to pokazalyscie.
OdpowiedzUsuńwielkie dzięki!!!
OdpowiedzUsuńZrobiłem pierwszy raz bez instrukcji i wyszło mi tak samo...Ale rozbierałam większe zwierzaki i chyba to instynkt.
Usuńsuper lekcja dla nowicjuszy dzieki
OdpowiedzUsuń