czwartek, 29 maja 2014

Jak Podzielić Królika


Podział tuszki królika. W ofercie handlowej sklepów znajdują się tuszki królika bez podrobów, szyi i głowy. Do ostatecznego podziału tuszki wystarczy deska do krojenia, ostry nóż i młotek kuchenny przede wszystkim pomocny przy podziale tułowia. 

Zapraszamy na instrukcję. 


Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij  TUTAJ

10 komentarzy:

  1. Bardzo ciekawy poradnik. Ja nigdy nie robiłam królika i chyba nie będę robić, ale dzięki :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Królik króluje :)...pyszne, delikatne mięsko.
    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  3. haaa zawsze mam z tym problem, dlatego dzielenie królika zostawiam mężowi;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Królika kroi moj r zeznik jesli go kupuje ale fajnie, ze to pokazalyscie.

    OdpowiedzUsuń
  5. Odpowiedzi
    1. Zrobiłem pierwszy raz bez instrukcji i wyszło mi tak samo...Ale rozbierałam większe zwierzaki i chyba to instynkt.

      Usuń
  6. super lekcja dla nowicjuszy dzieki

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...