Przedstawiamy trzeci sposób przygotowania carpaccio z łososia. Dla przypomnienia podajemy, że uprzednio opisywałyśmy procedurę wykonania carpaccio dla przygotowania którego filet z łososia został zamarynowany przy użyciu soli i cukru. Ten przepis znajduje się TUTAJ oraz opisywałyśmy również carpaccio w którym użyto filet z łososia, uprzednio zakwaszony sokiem z cytryny oraz zakonserwowany przy pomocy gruboziarnistej soli. Procedura przygotowania znajduje się TUTAJ.
Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl
Aby przejść do całego przepisu. Kliknij TUTAJ
Składniki: *
- filet z łososia bez skóry- 1 sztuka
- sok z cytryny- wg potrzeb
- czerowona cebula- wg potrzeb
- cukinia- wg potrzeb
- oliwa EV- wg potrzeb
- sól i czarny lub kolorowy mielony pieprz- do smaku
Mistrzostwo! Doskonale przygotowane!
OdpowiedzUsuńwygląda idealnie:)
OdpowiedzUsuńpopieram, mistrzostwo świata:)Porywam bez komentowania;)
OdpowiedzUsuńPomysł rewelacja z tym pakuneczkiem:-)
OdpowiedzUsuńŚlinka cieknie :)
OdpowiedzUsuńSerdeczności!!!
Pięknie to wygląda! Super pomysł na podanie łososia :)
OdpowiedzUsuńSerdecznie wszytkich zapraszamy do wypróbowania przepisu. Satysfakcja gwarantowana. W przpadku zażaleń piszcie- w poniedziałki czasem na skargi odpowiadamy. w tym przypadku nie spodziewamy się korespondencji ;), chyba, że jakieś trolle, ale je " olewamy"
OdpowiedzUsuńDziękujemy, że do nas wpadliście.
Pozdrawiamy serdecznie
Tapenda