środa, 5 marca 2014

Carpaccio z Łososia- Trzecia Odsłona.




Przedstawiamy trzeci sposób przygotowania carpaccio z łososia. Dla przypomnienia podajemy, że uprzednio opisywałyśmy procedurę wykonania carpaccio dla przygotowania którego filet z łososia został zamarynowany przy użyciu soli i cukru. Ten przepis znajduje się TUTAJ oraz opisywałyśmy również carpaccio w którym użyto filet z łososia, uprzednio zakwaszony sokiem z cytryny oraz zakonserwowany przy pomocy gruboziarnistej soli. Procedura przygotowania znajduje się TUTAJ


Ten przepis został przeniesiony na nową stronę Tapenda.pl Aby przejść do całego przepisu. Kliknij  TUTAJ

Składniki: *
  • filet z łososia bez skóry- 1 sztuka
  • sok z cytryny- wg potrzeb 
  • czerowona cebula- wg potrzeb
  • cukinia- wg potrzeb
  • oliwa EV- wg potrzeb
  • sól i czarny lub kolorowy mielony pieprz- do smaku 

7 komentarzy:

  1. Mistrzostwo! Doskonale przygotowane!

    OdpowiedzUsuń
  2. popieram, mistrzostwo świata:)Porywam bez komentowania;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pomysł rewelacja z tym pakuneczkiem:-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ślinka cieknie :)
    Serdeczności!!!

    OdpowiedzUsuń
  5. Pięknie to wygląda! Super pomysł na podanie łososia :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Serdecznie wszytkich zapraszamy do wypróbowania przepisu. Satysfakcja gwarantowana. W przpadku zażaleń piszcie- w poniedziałki czasem na skargi odpowiadamy. w tym przypadku nie spodziewamy się korespondencji ;), chyba, że jakieś trolle, ale je " olewamy"
    Dziękujemy, że do nas wpadliście.

    Pozdrawiamy serdecznie
    Tapenda

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...